***Back***

INSCRIPTIONARI AUTO

Folosind autocolant ORACAL, 3M si Graphitac – B (Budget) series inscriptionam autoturisme dupa conceptia grafica la cererea clientului. Autocolantul poate fi decupat la cutter plotter sau printat in policromie la printer plotter (laminat sau nu ) astfel putandu-se reproduce imaginile dorite la o calitate maxima (max 1440 dpi in cazul printurilor). Orice inscriptionare auto executata la sediul firmei noastre are garantie.Inscriptionarea auto a luat amploare in ultimii ani fiind cea mai ieftina si mai eficienta metoda de promovare a produselor si serviciilor ofertate.

Odata cu marirea parcului auto a companiilor romane s-au diversificat si posibilitatile de realizare a inscriptionarii autoturismelor. Evoluand de la tehnica de decupare pe cutter - plotter s-a ajuns pana la imbracarea completa a masinilor in autocolant tiparit in policromie. La baza diversificarii ofertei de inscriptionare sta varietatea de materiale disponibile: autocolant lucios, autocolant mat, autocolant cu adeziv pe baza de apa, pe baza de solvent, autocolant transparent, autocolant translucent, etc.

Serviciile de colantari auto, stickere auto si inscriptionari auto se adreseaza unei varietati mari de clienti, de la agentii de publicitate, companii cu parcuri auto vaste, firme de transport si pana la micii intreprinzatori avand un parc redus de numai cateva masini. De ce sa optati pentru colatari auto, stickere auto sau inscriptionari auto?

Scopul principal al unei colantari auto este reclama proprie, eficienta si de efect sau “publicitate in miscare”. Ganditi-va in fiecare moment cand va conduceti propriul autovehicul, cate masini avand inscriptionari auto sau stickere auto vedeti in trafic si cati potentiali clienti va pot observa masina dumneavoastra. Serviciile de colantari auto, stickere auto si inscriptionari auto sunt printe cele mai eficiente reclame, avand un cost relativ redus.

Acestea presupun o investitie numai in momentul personalizarii autovehiculului, reclama rezistand pana la cativa ani. Care este diferenta intre colatari auto, stickere auto si inscriptionari auto?

***Back***