***Back***

MONTARI PARBRIZE

Parbrize, geamuri auto, schimbare parbrize, montari parbrize in Iasi, parbrize originale la comanda. Suntem o echipa întreprinzatoare, entuziasta si tânara, desi au trecut multi ani de cand acumulam si diversificam experienta. Avand o pregatire profesionala vasta, suntem capabili sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Profesionalismul nostru sustine calitatea activitatii si diversificarea impusa de domeniu. Suntem informati, seriosi si receptivi la toate solicitarile dvs. Tinem la personalitatea noastra si a dumneavoastra si la calitatea serviciilor oferite.

Preturi avantajoase Montajul geamurilor este pentru firma noastra un serviciu aditional pe care il prestam in special pentru a avea o oferta completa in domeniu . Inlocuirea geamurilor se poate face în paralel cu alte servicii de detailing (polish, curatare chimica tapiterie, tratamente de piele, protectie tapiterie textila, aplicare folii auto etc.) sau cu alte servicii aditionale . Produse pe stoc.

Montare in cel mult 4 ore Montajul geamurilor se face dupa cele mai inalte norme de calitate, dar nu dureaza mai mult de 4 ore de cand ati intrat la noi in curte.

***Back***