***Back***

MECANICA & ELECTRONICA

Pentru cei care manifesta o grija speciala fata de autoturismul propriu, AutoDAS Ciric ofera servicii complete si facilitati pentru a asigura confortul si siguranta necesara în efectuarea formalitatilor si reparatiilor. AutoDAS Ciric va pune la dispozitie un atelier configurat cu echipament tehnic de ultima generatie, menit sa va ofere maxima calitate si cele mai bune servicii in cel mai scurt timp.
DDe la reviziile tehnice periodice pana la operatiuni complexe de reparare, service-ul nostru este intotdeauna pregatit sa corespunda si celor mai exigente criterii de calitate, fie ca acestea se refera la dotarea tehnica sau la pregatirea personalului.
In plus, dupa iesirea automobilului dvs. din perioada de garantie, asiguram intretinerea periodica si repararea in conditii optime, totul la preturi fara concurenta. Ne straduim sa oferim promotii interesante si atragatoare pentru reparatiile post-garantie, precum si piese de schimb originale, a caror calitate inseamna satisfactii in plus pentru dvs. si nu in ultimul rand, un plus de siguranta in trafic.
Nu este nici o surpriza pentru noi feedback-ul pozitiv primit de la clientii nostri. Odata multumiti de calitatea serviciilor noastre, clientii se reintorc intotdeauna pentru intretinerea regulata a autovehiculului, semn ca eforturile noastre de a-i multumi au fost incununate de succes.

O echipa profesionista, avand un atelier modern si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate urmatoarele servicii de mecanica: revizii periodice;
diagnoza computerizata a sistemului si a autovehiculului;
reparatii si intretinere: motor, transmisie, sistem de rulare si instalatiile / anexele acestora.
Piesele de schimb si consumabilele sunt de cea mai buna calitatea a celor mai mari producatori: Bosch, Siemens, Sachs, Boge, Ferodo, Valeo, Delphi, etc.
Garantia pentru manopera si piesele de schimb este conform normelor in vigoare.
Service-ul nostru realizeaza interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie si de franare. Reparatiile se realizeaza prin utilizarea de piese de schimb din stoc sau la comanda . Pentru realizarea reparatiilor, mecanicii nostri utilizeaza echipamente furnizate de companii reprezentative in domeniu.

TE PUTEM AJUTA, ORICE FEL DE MASINA AI. Putem efectua in conditii impecabile reparatii pentru orice tip de masini de import. Reparatii si reglari ale motoarelor;
inlocuire componente defecte , reparatii si reglari ale transmisiei;
reparatii si reglari tren rulare , reparatii ale trenului fata/spate; inlocuire componente defecte
Revizii periodice (la nr km sau timp in functie de specificatii Inlocuire consumabile

Mentenata preventiva Avem in dotare scule si dispozitive speciale precum si documentatie pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala. Vopsirea se face in cabina ultramoderna de vopsitorie marca Saico Sprint Spreay Booth-ovens (norme EURO), cu vopsele de cea mai buna calitate.

Colaborarea cu clientii nostrii o realizam fie pe baza de contracte fie prin contact direct. Pentru companii cu parcuri auto oferim diferite facilitati.


***Back***