***Back***

VOPSITORIE AUTO

Vopsirea autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu in suprafata de 450 mp.Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice. Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in spatii speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea serviciului prestat. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.

Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite. Aerul uscat folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.Atelierul este dotat cu un stand de preparare a vopselei Glasurit.

Vopsirea autovehiculelor se realizeaza in spatii special amenajate, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea serviciului prestat. CUPTOR PROFESIONAL. Operatiile de vopsitorie pentru caroserii sau componente ale acesteia se realizeaza in cuptor profesional. Rezultatele sunt spectaculoase.

ABORATOR DE VOPSELE. Service-ul nostru este dotat cu laborator propriu de vopsele. In aceste fel, culoarea aplicata pe intreaga masina sau pe o portiune a acesteia va corespunde exact cu cea originala. Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.

***Back***