***Back***

TINICHIGERIE AUTO

Atelierul de tinichigerie din cadrul Auto DAS Ciric, cu o dotare completa si conforma, ne ofera posibilitatea repararii unei game largi de autoturisme lunar, asigurandu-va de calitatea si promptitudinea lucrarilor efectuate.

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu dotat corespunzator. Societatea noastra dispune de mijloace tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Este evitata folosirea sudurii, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. Solutia aleasa este cea a deformarii la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii).

In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea acestor operatiuni atelierul este dotat cu echipamente la un standard ridicat.

Lucrari cu grad de dificultate deosebit se pot realiza in cadrul atelierelor, dotarea tehnica permitand atat readucerea in parametrii a caroseriilor foarte grav avariate, utilizand SDV-uri de ultima generatie, dar si vopsirea acestora la standardele de calitate impuse de producatorul autovehiculelor. Utilizam piese de caroserie si tehnologie de pregatire si vopsire conforme cu exigentele impuse atat de producator, cat si de standardele cele mai avansate in domeniul tinichigeriei si vopsitoriei, totul pentru obtinerea unui grad maxim de satisfacere al clientilor nostri.

***Back***